studio cavallin

VAD BETYDER HÄLSA FÖR DIG?
Hälsa kan handla om mycket, både hur man känner sig inut sin kropp, hur kroppen fungerar i det vardagliga livet eller i en prestation under träning. Det kan handla om att äta sunt och göra medvetna val eller att man undviker vissa livsmedel för att må bättre. 

Hälsa för Studio Cavallin handlar om att vara i balans och i harmoni med sig själv, att ha energi för de saker man vill göra och att få må bra. Att göra medvetna val som stärker kropp och knopp. Hälsa är ett stort begrepp och handlar mindre om provsvar, diagnoser eller utseende.
Hälsa är något vi upplever och känner, inte något vi kan mäta. 

Att ha hälsa handlar både om att må bra mentalt, ha god fysisk , äta bra kost men också om den sociala hälsan, allt hänger ihop och det är viktigt att arbeta med hälsa ur flera perspektiv.

Se till att  främja hälsan på olika sätt, genom att vara fysiskt aktiv, undvika negativa tankar, välja mat som håller oss friska och som ger oss bra med energi och näring, ta vara på våra relationer samt umgås med människor vi tycker om.

Vi bör sträva mot att ha en balans mellan stress och återhämtning och vi behöver se till att vi får ordentligt med sömn. I många fall handlar hälsosamma val om medvetenhet - ren och skär självmedvetenhet. Vi vet oftast själva vad vi behöver för att må bra. 
Vi är alla olika och det handlar om att finna sin egna väg och vad som passar en själv och ens liv. 

Studio Cavallin vill gärna hjälpa dig att finna din egna väg till hälsa och stötta dig i förändringsarbetet på vägen dit. 

Du som kund på Perfect beauty erhåller 10% i rabatt på alla online tjänster.
skriv "pb" i ditt meddelande.

STUDIO CAVALLIN
Skepparholmsvägen 2B
132 39 Saltsjö- Boo
070-732 74 95 
carolina@studiocavallin.se
www.studiocavallin.se
ORG nummer 7909080421
Företaget Innehar F-skatt sedel.