Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller kosmetisk pigmentering kan göras av olika anledningar. Man kan med hjälp av kosmetisk tatuering få en permanent make-up som till exempel en eyeliner, lipliner eller förstärka ögonbryn.
Vi erbjuder utbildning i kosmetisk tatuering och laser.
Vi har 5 olika utbildningar.
  • 3D bryn / Microblading grundutbildning
  • Teknikkurs 3D 
  • Ombre/Shading
  • Eyeliner, lipliner samt skönhetsfläckar 
  • Laserutbildning-Kosmetisktatuering/kroppstatueringar.
För mer information kring de olika utbildningarna, klicka på respektive utbildning i menyraden.

Efterfrågan och trycket på platser är stort så boka din utbildning i god tid då platserna är begränsade för varje tillfälle.  

Vi är en SEYF godkänd skola och erbjuder finansiering via Medical finance

För att anmäla dig, skicka ett email på info@perfectbeauty.nu eller fyll i kontaktformuläret nedan.
Ange namn, adress, telefonnummer, org/person samt det önskade utbildningsdatumet.

Vårt mål är att utbilda Sveriges bästa kosmetologer.
Vi har lärare som brinner för att lära ut ett riktigt bra hantverk och delar med sig av yrkeshemligheterna för att nå fantastiska resultat.

Idag saknar många skolor befogenhet att kunna erbjuda dig som elev en godkänd försäkring som täcker kosmetisk tatuering.
En utbildning hos oss ger dig tillgång att ansöka  medlemskap hos Komplementärmedicinska Riksförbundet  och SEYF,  en patient och ansvarsförsäkring inom kosmetisk tatuering som ger en trygghet för både kund och din  verksamhet. Med våra utbildningar får du som elev goda förutsättningar att lyckas i denna bransch och att du och din verksamhet kan arbeta i trygghet.

Vi har en god relation med Miljö och Hälsovårdsnämnden samt Läkemedelsverket.
Vi förbereder dig och din verksamhet inför Miljö och Hälsovårdsnämndens besök och fortsatta egenkontroller.

Samtliga färger / pigment som förs in i Sveriges skall anmälas och registreras hos Läkemedelsverket.  Samtliga av Perfect Beautys färger / pigment är registrerade och godkända.
Alla våra produkter erhåller en dokumentation på sterilitet som är godkänd enligt svensk lagstiftning. Enligt svensk lag sedan 2012  ska du som kosmetolog kunna ge kunden både färginformation med  skötselråd.

Perfect Beauty Sverige AB står för trygghet och kvalitet. Vi tycker det är lika viktigt med en fortsatt kommunikation med våra elever efter sin utbildning som under sin utbildning. 
Vi har även möjlighet att tillgodose praktikplats hos oss med personal på plats.

MEDICAL FINANCE