Kanske har du som många andra önskat göra ögonbryn i 3D/ Microblading  men har en gammal tatuering som blivit missfärgad? Eller har du en kroppstatuering du önskar ta bort?

Vi hjälper dig från början till slut.

Vi arbetar med en ND Yag Laser maskin som har  två olika våglängder vilket ger möjligheten att behandla många olika färger.
Våglängderna som används är 532 nm och 1064 nm.

Lasern skickar ut kraftiga ljus-pulser som slår sönder bläckpigmentet i huden och färgen avlägsnas sedan själv av kroppen.

Antalet behandlingar som krävs för att ta bort en tatuering helt, eller bleka den beror på tatueringens färg och färgfabrikat, tatuerigens ålder och djup, placering, din hudtyp, din ålder och område. Det går inte att lova eller ge något exakt svar. Men det vanligaste är att det behövs 5-12 behandlingar.

Laserbehandlingen påverkar huden som  ett väldigt ytligt brännsår, du blir röd och svullen och ibland kan det även bli små blåsor. Det är därför viktigt att följa dom skötselråd vi ger.

Ditt första besök hos oss kostar 1000 kr, nästföljande besök 500 kr. 


Boka in en tid så hjälper vi dig!

viktigt!

Är du försenad mer än 15 min kommer din tid att avbokas då vi inte hinner med din behandling och du debiteras halva beloppet på vald behandling.Vid återbesök räknas besöket som förbrukat. Genom att boka en tid så accepterar du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro. Betalas inte fakturan i tid så går den direkt till Svea inkasso utan påminnelse.
Avbokning ska ske minst 24 tim innan via boka direkt.
Cecilia
Cecilia
Kvällstider ojämna veckor
Patricia
Patricia
Zamira
Zamira
Malin
Malin
Marie
Marie
Emelie
Emelie
Monica
Monica