DERMICA PEN

DermicaPen.
Microneedling blir mer och mer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar DermicaPen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men DermicaPen har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En DermicaPenbehandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling.

Dermicapen kan användas för att behandla
- Slapp och åldrad hud
- Rynkor och fina linjer
- Rökrynkor runt munnen
- Acneärr
- Stora porer
- Missfärgade ärr (ex efter acne, kirurgi)

 

PRIS OCH BOKA

Pris 2500:- för 60 min med tvätt, aha-peeling, microneedling där ampull för specifikt ändamål slussas ned i huden, avslutas med en kylande Hyalyronmask som får verka under en avslappnade skalpmassage och därefter en lugnande kräm.

viktigt!

Avbokning ska ske minst 24 tim innan via
boka direkt.
Är du försenad mer än 15 min kommer din tid att avbokas då vi inte hinner med din behandling och du debiteras halva beloppet på vald behandling.Vid återbesök räknas besöket som förbrukat. Genom att boka en tid så accepterar du att du debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro.
Malin
Malin